Loonaangifte 2020 met e-herkenning: uitstel voor parochies

Werkgevers die zelf hun loonaangifte over 2020 doen via de website van de Belastingdienst, kunnen dat vanaf 1 februari 2020 uitsluitend doen vanuit het nieuwe portaal 'Mijn Belastingdienst Zakelijk', door middel van e-herkenning (overige rechtsvormen) of DigiD (eenmanszaken).

 

Voor parochies en overige kerkelijke instellingen is e-herkenning beveiligingsniveau 3 nog niet beschikbaar. Zij kunnen op verzoek uitstel krijgen bij de Belastingdienst en ontvangen hierover in januari 2020 bericht van de Belastingdienst.

 

Was deze informatie nuttig voor je? Deel dit bericht dan gerust met je mede bestuursleden. Ik zou het leuk vinden als zij zich ook inschrijven voor deze nieuwsbrief.

 

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op via info@maatjd.nl

 

 

Foto van James Sutton on Unsplash

Reactie schrijven

Commentaren: 0